|
|
Kritika írása
| |
Bigred | Dátum: Csütörtök, 2013-08-22, 9:26 AM | Üzenet # 1 |
Őtábornoksága
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 42
Állapot: Offline
| Itt lehet beküldeni a kritikákat. Itt az én Summerslamem: Első mérkőzés: Kick Off: Rob Van Dam vs Dean AmbroseRob Van Dam próbaidőn van és ezért nem szerezhette meg azövet a Shieldes tagtól, de legalább megnyerte a mérkőzést még ha diszkalifikáció is. A Shield együtt jó, de külön külön nem annyira és a többieket is érvényesülni szeretnénk nem csak Ambrose-t és Roman Reigins Spearjét. Big Show és Mark Henry puszi pajtások. Második mérkőzés: Kane vs Bray WattMost komolyan? Tényleg? Igazán? Nem ezt nem hihetem el. AzInferno meccs egy nagyon jó meccstípus, de ezek szó szerint beletiporták a nevet a jó nagy pocsojába a szennybe. Pinnelés? Miért lehet egy ilyen meccsben pinnelni? Szegény Kane rendesen pórul járt, de be akarta vinni a Tombstone-t. Ha be vitte volna akkor lett volna egy fénypontja a meccsnek, de csak annyi volt az a bizonyos fénypont, hogy a két kis erdőlakó félt a tűztől. Harmadik mérkőzés: Damien Sandow vs Cody RhodesEz legalább kiszámíthatatlan meccs volt, de örültem volna haa táskáért megy. Negyedik mérkőzés: Christian vs Alberto Del RioNem éreztem benne azt,hogy ezt meg kell néznem és sablonosvolt. Pontosan tudtuk, hogy Alberto Del Rio nyer és ezzel szinte minden bajnok heel és ugye ő áll a legközelebb a címhez, de nem fogja még elveszteni. Ha elfogja akkor sem Christian ellen hanem Rob Van Dam vagypedig valaki más ellen. Ötödik mérkőzés: Natalya vs Brie BellaTotális csőd. Hatodik mérkőzés: Brock Lesnar vs Cm PunkPunk nagyon rosszul csinálta a dolgokat. Először Lesnar majdPaul viszont ha simán Punk és Lesnar lenne én Lesnarnak drukkoltam, de hogy ott van az oldalán Paul Heyman miatta sem neki. Hetedik mérkőzés: Kaityln és Dolph Ziggler vs Big E Langstonés Aj LeeLangstont is nagynak akarták, de nem jött össze. Szerintem ameccs jó volt, de mégsem volt benne az a varázs. Olyan, mint ha mindössze csak két meccset össze tettek volna csak még annyi idő sem volt rajta. Ezzel nem bántani akarok senkit, de ha jobban belegondolunk akkor mégis. Főmeccs: Daniel Bryan vs John CenaEgy picit gondoltam, hogy ez lesz. Randy bajnok és ennekörülük.Daniel Bryan nem bajnok aminek nem örülök. Jobb lenne ha Bryan a WHC -ért ment volna amit meg is nyert volna. Triple H heel turnja szerintem nagyon felesleges volt. Vince jobb heel és maradhatott volna face, mert ő csak akkor jó heelnek ha harcol is. Orton pedig csak heel legyen. A kritikának itt vége.
|
|
| |
Kondor | Dátum: Csütörtök, 2013-08-22, 9:52 AM | Üzenet # 2 |
Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 135
| nah akkor: Kick off: RVD vs Ambrose: Én még mindig nem értek azzal egyet, hogy a Sheild tagjai öveket kaptak. Az oké, hogy jobban dominálnak meg minden, de ezzel a csapat a végéhez közeledik, bár vannak támadásai, de nekem hiányzik az amikor keményen beletiporják az embereket a földbe, mint Rybacket stb. Ez már nem olyan. Am a meccs nem rossz, ésn nagyon örülnék neki, ha RVD hosszabítana, nagyon jó formában van, akár mégy egyszer fel is érhetne a csúcsra. Nah az Inferno meccs: Borzalmas, a Summerslam megszégyenítve, Kane megyszégyenítve, ennyit a WWE-ről és a PG-ről. A tűz csak a látványnak van ott???? OMG és elvileg Triple H nagyon bírja Wyattet, mit mutatott???? EMBER úgy volt az a meccs sz*r ahogy az elő van írva. Arra számítottam, hogy végre valami jó hazai pályálya lesz Kanenek, erre Pinnelik egy INFERNO meccsen??? Szóval már a tűz is tiltva van???? FUCK PG!!!! Sandow Rodhes: Mehetett volna a táskáért, bár ezzel sem értek egyet, hogy mért Sandow kapta meg???? Na de mind1 érdekes meccs volt, kicsit eröltetik ezt a párbajt, de jobban eröltetik szegény Rodhesra a face karakter. Nézzük már meg csak a bejövetelét, totál heelesen jött be, azok a mozdulatok meg minden. Na de mind1, hiszen Heel vs Heel a drága "kreatívok rémálma". A meccs nemrossz, kiszáíthatatlan volt. Christian vs Del Rio: Őszintén én visszanéztem a Summerslamet és ezt a meccset csak tekergettem, unalmas, semmirevaló és leginkább sajnálatos, hogy Christiant így megverik. Érdemelne egy WHC övet, DE így, hogy csak úgy dobálják be az embereket random a WHC övért, ez borzalmas. Del Rio me csak örülhet, mert nincs egy normális feudja, csak az a lényeg, hogy ő legyen a WHC bajnok. Hajj gyerekek, a meccsről ne is beszéljünk. Natalya vs Brie Bella: nem vagyok nagy díva meccsnéző én inkább a dívákat nézem, és ez a meccs se volt valami nagy. Átlagos meccs, persze számítottam beavatkozásokra és amire mégjobban számítottam a töltelék után hírtelen egy Sharpshooter és vége. Értelmetlen. Lesnar vs Punk: Nem rossz meccs, bár kicsit számítottam a végére. A feud nem valami nagyon bevezetett, de volt egy kis hosszúsága és bár arról szólt, hogy Brock elveri mindig Punkot, talán a Summerslam eddigi legjobb meccse, bár az RVD vs Ambrose meccs is jó volt. Kaityln és Dolph Ziggler vs Big E Langston és Aj: Nem rossz meccs, de nem is az a nagy. Ez a párbaj felesleges inkább Zigglert tennék a WHC övért. Ennyit tudok erről és a főmeccs Cena vs Bryan: Nem rossz meccs, bár azért láthattunk már jobbat, én örülök és sajnálok is néhány dolgot. Bryan nyert, hát ja megérdemelte volna, de az a Pedigree. Érthetetlen, HHH heel? vicc, arra meg viszont már számítottam, hogy jön Orton, bár én arra tippeltem, hogy Orton nem váltja be a táskát csak a SS utáni RAWon, de így adott volt az öv. De már megin MCMAHONÉK??????? Ember lehetne egy olyat csinálniuk, mint Hogannek volt a Music micsodás csatornán, hogy minden egyes nap ott a kamera a veszekedések és a kibékülések minden benne van. BORZALMAS!! Igazából a Summerslam tele volt töltelékkel kb 2-3 meccs volt elfogadható. Ez lenne az én Kritikám
|
|
| |
Bigred | Dátum: Csütörtök, 2013-08-22, 9:56 AM | Üzenet # 3 |
Őtábornoksága
| Kondor megkaptad az 1000 S-t a maximumot.
|
|
| |
Zsmbi | Dátum: Csütörtök, 2013-08-22, 1:14 PM | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 5
| Summer Slam kritika:
Dean Ambrose vs RVD
Rob Van Dam sajnos csak Part-time,ezért lehetetlen volt,hogy övet nyerjen,maga a meccs nem volt rossz,mindkettő jó pankrátor,jött Reigns és a Spear,már roh@dt unalmas,hogy mindig ez van,szerintem hamarosan vége a Shieldnek,régen nagy számok voltak,de most már mindenki megveri őlet.pl.Usos,na mindegy,szép volt RVD,azért jó lenne ha rendesen jönne,és min US champ lenne
Bray Wyatt vs Kane
Erre nem tudok mit mondani,ez egy szégyenteljes meccs volt,szegény Kane megint jó volt,de a Wyatt familyt Pusholni kell,persze ki máson,ha nem egy legendán,nagyon sz@r meccs volt,megszégyenítette Wyatt az Inferno meccset,Pin Infernoban????? WTF??? Röhelyes ez a Wyatt család.... Persze,PG-ben nincs felgyújtás
Cody Rhodes vs Damien Sandow
Ez sem volt egy nagy meccs,elég gyors volt,a végén leállt a LiveStream-em,tehát nem láttam a Cross Rhodes-t,de nem bánom Csak kár,hogy nem a táskáért ment,Mr.Smackdown Jobber in the Bank kikapott,nem tudom,hogy hogy lesz ő WHC,bár inkább ő mint a Mehikói(bocs viva )
Christian vs Del Rio
Katasztrófa,szegény Christian,mit szivatják? Alberto December óta ott van a WHC-nál,sőt,most eszembe jut,minden PPV-n a RR óta ment a WHC-ért,illetve Ziggler sérülése miatt egyszer a #1Contender-ségért,szörnyű unalmas,Christian az egyik kedvencem,de sejtettem,hogy veszt,de nagyon bíztam benne,hogy nem,de hát...Vártam Edge-t vagy Ricardo-t,de egyik se jött,a meccs nem volt rossz,de jó sem,de miért kapott ki csóró Christian,nem értem...
Brie Bella vs Natalya
Natalya tehetséges,meglepett,hogy nyert,de nem tudom,kb.5 perc lehetett a meccs,szerintem ezzel mindent elmondtam pffff...
Brock Lesnar vs Cm Punk
Na,ez az a meccs ami 5 csillagos volt sztem,pörgés,fordítások,meglepetések,székek stb... Tudtam,hogy sajnos Lesnar nyer,de nem értem miért.Punk aktív,és ebben az évben már PPV-ken asszem 5-ször kikapott egyszer nyert,bezzeg Dzson Szíííína megnyerte RR-t,Shieldtől vereség,Rock-ot verte,aztán döntetlen CryBack-el,aztán megveri CryBack-et,megveri Henryt,tisztelem Cenát,de ez már túlzás,mindegy,a meccs király volt
Ziggy and Kaitlyn vs Big E and Aj
Hihetetlen jó meccs volt...Na nem,nekem nem tetszett,mindegy volt ki nyer
Bryan vs Cena
Emberek mi történt? Cena kikapott? Lehetetlen...Bár,tudtam,hogy kikap,de most 1 nagyon jó meccset hoztak össze,bár Bryannel nem nehéz,Bryan egy zseni,elképesztő jó,amúgy azt hittem Cena heel turn,mert a meccsen elég Heel-es volt,de nem,ő Superman Amikor Bryan nyert,azt hittem kiugrok a bőrömből annyira örültem,de erre HHH Pedigree,onnantól tudtam mi lesz... Sajnos Orton a bajnok Grat Orton,de Vince szemét a "nagy kedvenc" Bryannel,nem baj Orton,de ezt nem így kellett volna,ez is hülyeség,hogy Bryan mindenből kirúgott,de kap egy Pedigreet,eltelik 5 perc mire beváltja a Vipera,aztán nem rúg ki Remélem a feudjukat Bryan nyeri,Let's Go Bryan
Hosszú lett ugye???
Nekem SS:5.5/10
|
|
| |
Kriszti | Dátum: Péntek, 2013-08-23, 5:48 PM | Üzenet # 5 |
Közlegény
Üzenetek: 16
| Irok a sd-rol:
Curtis Axel vs Cody Rhodes Mind a ketto megerdemelte volna a nyerest,mert egy szinten vannak.Axel megerdemelten nyert,csak tul hamar.Ez megerdemelt volna egy 8 perces meccset,nem 2 perceset.
Dolph Ziggler vs Big E Langston Tudtam hogy ziggler nyerni fog,de ez is hamar.Langston ad neki par rugast majd kap egy zig-zagot.Ez is asszem csak 2 perc volt.Tul hamar lett kesz.
Alberto Del Rio vs Christian Ez a meccs nagyon bejott.Egyszer christian,egyszer del rio volt folenyben.Del rio azert nyert,mert o whc champion es kell neki a push.De ez mar volt egy 10 perces meccs.
Big Show and Mark Henry vs 3MB Big show es henry gyakorolt a shield ellen.De ez hosszab volt mint az elso ketto.Ettol vartam pedig 2 percet.De nem csodalkoztam a gyoztesen.
Real Americans vs Prime Time Players Szegeny americans.Pedig ok megerdemlik a gyozelmet.(igaz hogy azert jobberek mert swagger megsertette a wwe welness programjat) de akkoris.PTP miutan face lett verik oket.Ha meg mindig heelek maradnanak kikapnanak.
Wade Barrett vs Daniel Brian Jo meccs volt.Barrett is uralta a meccset de bryan nyert.Barrett nagy feudban van/volt bryannel.Legalabb o is megverte egyszer.Orton meg ad a meccs utan bryannek egy RKO-t.
|
|
| |
Bigred | Dátum: Szombat, 2013-08-24, 6:41 AM | Üzenet # 6 |
Őtábornoksága
| Kriszti- 500 S-t kaptál.
|
|
| |
Zsmbi | Dátum: Szombat, 2013-08-24, 9:59 AM | Üzenet # 7 |
Közlegény
Üzenetek: 5
| és én nem kapok?
|
|
| |
vivadelrio | Dátum: Csütörtök, 2013-08-29, 2:04 PM | Üzenet # 8 |
Vezér-ezredes
Üzenetek: 81
| raw-ról:az eleje jó volt tetszett orton kocsija és tetszett hogy vince milyen meccset írt ki főmeccsenk.a fandango vs cody emccsnek csak annyi értelme volt hogy legyen egy cody és miz vs sandow és fandango meccs és mejegsezném hogy a miz bénán táncol de örülök rosa visszatérésének. de a meccs nnem volt olyan jó,gondoltam hogy a facek győznek .a díva meccs elég gyenge volt szokás szerint de nem lehetett tudni hogy kik győznek végül bella nyert elég heel-esen és a meccs után aj promója nagyon de nagyon jó volt kevés ilny díva promó van de még talán az egyik legjobb promózás volt évek óta.Axelék meccse nézhető volt de nem több gondoltam hogy punk nyer és azt is hogy heyman valahogy kimegy a meccs alól azután axelék nagyon elverték a világ legjobbját pedig punk csak a kétlábával jól helyt állt.ryback már megint alázza a dolgozókat és ők persze félnek is tőle ha egy nyerek ezt látja az tényleg nem jó kitudja lehet én is emiatt megverem az orvosom.orton és christian szegmense jó volt a backstage-ben és a meccsük sem volt olyan rossz de könyvelhető volt a végeredmény de megint heel-seen ért véget a meccsRvd vs del rio nem volt valami nagy dobás és így rvd kihívó lehet a night of championson és ricardo hozta a figyelem elterelést és rvd egy roll up pinnek nyert de meggyőzödésem hogy a nocon alberto nyer mert part time-os nem lesz főöves.Shield vs bryan am jó kis meccs volt megnéztem volna a végét is joban örültem ha a shield úgy nyer hogy az utolsó ember pinnel de hát ez van.a meccs után persze jött a lincselés és a triple powerbomb és mcmahon csinált egy kis face szivatás t és ez ennyi beirom magamnak
|
|
| |
vivadelrio | Dátum: Csütörtök, 2013-08-29, 2:04 PM | Üzenet # 9 |
Vezér-ezredes
Üzenetek: 81
| raw-ról:az eleje jó volt tetszett orton kocsija és tetszett hogy vince milyen meccset írt ki főmeccsenk.a fandango vs cody emccsnek csak annyi értelme volt hogy legyen egy cody és miz vs sandow és fandango meccs és mejegsezném hogy a miz bénán táncol de örülök rosa visszatérésének. de a meccs nnem volt olyan jó,gondoltam hogy a facek győznek .a díva meccs elég gyenge volt szokás szerint de nem lehetett tudni hogy kik győznek végül bella nyert elég heel-esen és a meccs után aj promója nagyon de nagyon jó volt kevés ilny díva promó van de még talán az egyik legjobb promózás volt évek óta.Axelék meccse nézhető volt de nem több gondoltam hogy punk nyer és azt is hogy heyman valahogy kimegy a meccs alól azután axelék nagyon elverték a világ legjobbját pedig punk csak a kétlábával jól helyt állt.ryback már megint alázza a dolgozókat és ők persze félnek is tőle ha egy nyerek ezt látja az tényleg nem jó kitudja lehet én is emiatt megverem az orvosom.orton és christian szegmense jó volt a backstage-ben és a meccsük sem volt olyan rossz de könyvelhető volt a végeredmény de megint heel-seen ért véget a meccsRvd vs del rio nem volt valami nagy dobás és így rvd kihívó lehet a night of championson és ricardo hozta a figyelem elterelést és rvd egy roll up pinnek nyert de meggyőzödésem hogy a nocon alberto nyer mert part time-os nem lesz főöves.Shield vs bryan am jó kis meccs volt megnéztem volna a végét is joban örültem ha a shield úgy nyer hogy az utolsó ember pinnel de hát ez van.a meccs után persze jött a lincselés és a triple powerbomb és mcmahon csinált egy kis face szivatás t és ez ennyi beirom magamnak
|
|
| |
|
|
|
|